Winkelwagen Subtotaal: € 0,00

0 artikelen

Bekijken - Bestellen - Inloggen

Binnen 24 uur Veilig betalen

Via IDEAL of bank overschrijving

Gratis verzendkosten Gratis verzenden

Bij bestelling v.a. € 75,- geen verzendkosten

Veilig betalen Binnen 24 uur

Op werkdagen voor 16:00 uur
besteld is volgende dag geleverd!

Tel: 020 - 822 41 07 of info@snoerenzo.nl

Retouren & garantie

Wij bieden u op alle door ons aangeboden producten de wettelijke garantie. Wettelijk garante houdt in dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Op sommige artikelen wordt naast de wettelijke garantie een extra fabrieksgarantie gegeven. Mocht dit het geval zijn dan staat dit bij het artikel vermeldt.

Verkeerd besteld artikel & 14 dagen retourrecht

Heeft u per abuis een verkeerd artikel besteld of  voldoet het artikel niet aan uw verwachting? In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen op Snoerenzo.nl het recht op een bedenkperiode van 14 dagen na ontvangst van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd. Dit geldt niet voor op maat geknipt (strijkijzer)snoer. Deze artikelen zijn speciaal voor u afgemeten en nemen wij niet retour. Wilt u een product retour sturen vul dan ons retourformulier in. U kunt alleen een artikel retour sturen als:

  • U het retourformulier invult + een kopie van de factuur meestuurt.
  • Het product voor in nieuwstaat is.
  • Het product in originele en onbeschadigde verpakking zit.

Wij verzoeken u vriendelijk om ons vooraf te informeren over de retourzending, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. De retourzending is altijd voor rekening en risico van de verzender en raden u aan het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post zal worden geweigerd). Meer informatie over uw herroepingsrecht vindt u in onze algemene voorwaarden onder lid 10.

14 dagen retourrecht bij Snoer&zo


Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring
© 2011 - 2019 SNOERENZO