• Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is morgen bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 75 NL & € 125 BE
  • Uitstekende service (9.1 op Kiyoh)
  • 020 - 822 41 07

BTW Vrije Levering

Wanneer goederen ( in het kader van de levering ) tussen EU-landen worden vervoerd is er sprake van een intracommunautaire levering. De hoofdregel is dat deze levering met BTW belast wordt in het land waarheen de goederen worden vervoerd. Dat houdt in dat wanneer u een bedrijf buiten Nederland heeft en u in het bezit bent van een geldig BTW nummer wij u BTW vrij (tegen 0% tarief) kunnen leveren.

Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden en wilt u graag een bestelling plaatsen? Stuurt u ons dan een email met daarin uw contactgegevens, uw BTW nummer en uw bestelling. Wij controleren uw gegevens en zorgen ervoor dat u een aangepaste factuur krijgt waarop de BTW aan u is verlegd.

Let op: bij orderbedragen onder de € 50 excl. btw zullen wij u administratiekosten in rekening brengen van € 3.50 excl. btw voor de verwerking van de factuur. Is de orderwaarde groter dan € 50 excl. btw? Dan worden er geen administratiekosten berekend.

Let op: van reeds betaalde transacties/facturen kunnen wij u achteraf geen aangepaste factuur meer toesturen. Het terug storten van reeds betaalde BTW is NIET mogelijk. Neem daarom vooraf contact met ons op om een aangepaste factuur te kunnen ontvangen.